Ha Ön már regisztrált, kérjük, jelentkezzen be közvetlenül itt

Szállítás
Ugyanazt a címet használja a szállításra, amit a számlázáshoz megadott
Szállítási cím hozzáadása/szerkesztése
Név Cikkszám Ár Mennyiség Kedvezmény Összesen
 
Termék árak összesen
   

Kiválasztott szállítási mód

Magyar Posta

vagy a kiválasztott szállítási mód módosítása

£1,800.00
 
Összesen:
£1,800.00
Megjegyzések és különleges kérések
Általános szerződési feltételek

Általános Szolgáltatási Feltételek

Az gmo-zero.com webáruház üzemeltetője: DandLine Kft.

Székhelye: Magyarország, 7940 Szentlőrinc, Munkácsy Mihály utca 47.

Adószám: 23541890-2-02

Cg.: 02-09-077964

Kibocsájtó neve: Pécsi Törvényszék Cégbírósága

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon:  +36 (20) 378 87 77

Kapcsolattartók: Dobos József

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Szerződés nyelve: Magyar

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója szeretne lenni web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket. Kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. A web áruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdésekkel a megadott elérhetőségeinken, munkanapokon 8-15 óra között rendelkezésére állunk!

Az áruházunkban történő termékrendeléssel a vevő szerződést köt az eladóval, ez a dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, a későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8-14 óra között történik. Amennyiben megrendelését a munkaidő lejárta után adja le, az csak a követő munkanapon kerül feldolgozásra.

Általános teljesítési határidő:

Raktáron lévő termékek esetében a szállítás, a visszaigazolástól számított 1-3 munkanapon belül esedékes. Esetlegesen kifogyott, raktáron pillanatnyilag nem lévő termékek esetében a visszaigazoló üzenetben, vagy telefonon tájékoztatjuk a megrendelőt a várható teljesítés időpontjáról. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

Rendelés a web áruházban:

Áruházunkban a termékek fizetendő (27% Áfa -val növelt) végösszegei kerültek feltüntetésre.

(Az előre nem bejelentett, árváltozás jogát cégünk fenntartja magának!)

Az egységcsomagokat nem áll módunkban felbontani. Külön csomagolási díjat nem számítunk fel.

Web áruházunkban a regisztrációs adatok kitöltését követően leadhatja rendelését. Megrendelésének menetét folyamatosan nyomon követheti kosarában. A megrendelés elküldéséről egy visszaigazolást kap tőlünk, ami ellenőrizhetővé teszi a rendelés főbb paramétereit. Ezen megrendelési mód a nap 24 órájában biztosított az Ön részére.

A leadható rendelés minimális értéke 5000 Ft

A rendelés menete:

Ha Ön új vásárló, akkor regisztrálnia kell. A regisztrációval hírlevél szolgáltatásunkra is feliratkozik. Ügyeljen a pontos számlázási és postázási adatok megadására! Célszerű olyan szállítási címet megadni ahol a csomagot munkaidőben át tudja venni. A pontatlanul megadott adatokból eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

Amennyiben Ön már vásárolt nálunk korábban, lépjen be felhasználónevével és jelszavával.

Ha megtalálta a keresett terméket, kérem, írja be a megrendelni kívánt mennyiséget, és kattintson a kosár feliratú gombra.

Ha rákattint a termék nevére, akkor megjelenik a termék adatlapja, ahol bővebb információkat talál a termékkel kapcsolatban. Rendelését innen is leadhatja az előbb említett módon. A kosár gombra kattintva a termék bekerül a virtuális kosarába, ahol rendelését nyomon követheti.

Ez még nem a végleges megrendelés. A kosár tartalmát a későbbiekben módosíthatja, kiegészítheti, vagy akár törölheti is. A kosár tartalma menü alatt nézze meg a kosara tartalmát. A terméklista alatt megjelenik a pénztár gomb, amivel véglegesítheti megrendelését.

Megrendeléséről elektronikus úton e-mailben küldünk önnek visszaigazolást. Amennyiben 24 órán belül nem kapja meg visszaigazolásunkat, kéjük jelezze ezt felénk.

A visszaigazolásban jelezzük az összes paraméterét megrendelésének, illetve a várható szállítási költséget is. Amennyiben el kíván állni a megrendeléstől, úgy kérjük, azonnali hatállyal írásban jelezze felénk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írt e-mailben!

A szállítás és fizetés módja:

A megrendelt termékeket postai úton (MPL) továbbítjuk az Ön által megadott szállítási címre.

Amennyiben megrendelésének értéke nem éri el az 20000 Ft-ot, úgy a szállítási költség is önt terheli. Ennek összege: 1800 Ft. Amennyiben a rendelési érték meghaladj a 20000 Ft-ot, úgy a szállítási költséget teljes egészében magunkra vállaljuk. A 70000 Ft feletti megrendeléseket csak előreutalás esetén áll módunkban teljesíteni.

A délutáni, és szombati kézbesítés kiválasztása előtt tájékozódjon, hogy az ön által megadott postacímen, elérhetőek-e ezek a különszolgáltatások. A délutáni, és szombati kézbesítést ellátó postákról itt, vagy a posta honlapján tájékozódhat.

A délutáni kézbesítés különdíja +220 Ft (a szolgáltatás megrendelésekor hozzáadódik a számla végösszegéhez)

A szombati kézbesítés különdíja +730 Ft (a szolgáltatás megrendelésekor hozzáadódik a számla végösszegéhez)

Ön az alábbi fizetési módok közül választhat:

Utánvétes fizetés:

Ebben az esetben, a fizetendő összeget a csomag átvételekor a Posta dolgozójának kell készpénzben kifizetni.

Előre utalás:

Ebben az esetben, a fizetendő összeget a bankszámlánkra kell utalni. Utalás előtt kérjük, várja meg, hogy számláját elküldjük önnek e-mailben, és csak a számlán szereplő végösszeget utalja át!

Fenntartjuk a jogot, hogy a megrendelést a megadott telefonszámon kontrolláljuk és egyeztessük. Kérjük, hogy a csomagot, a kézbesítés pillanatában szíveskedjék ellenőrizni. Az estleges sérülésekről azonnal kérje jegyzőkönyv felvételét, a Posta dolgozójától, és ne vegye át a sérült csomagot!

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Fontos! Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a kézbesítőnek! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük. A csomag újra küldését, kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Elállási/Felmondási jog

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő a(z)

a) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén: „a szerződés megkötésének napjától számított 14 nap elteltével jár le”;

b) termék adásvételére irányuló szerződés esetében: „attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.”;

c) több termék szolgáltatásakor: „attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó termék átveszi.”;

d) több tételből vagy darabból álló termék szolgáltatásakor: „amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó tételt vagy darabot átveszi.”;

e) termék meghatározott időszakon belüli rendszeres szolgáltatására vonatkozó szerződés esetében: „attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy átveszi az első terméket.”

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az érintett eladó jelen dokumentumban meghatározott elérhetőségének valamelyikére.

Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is, melyet letölthet innen.

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/ felmondási nyilatkozatát.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

A szolgáltatás esetében: Ha Ön kérte, hogy a felmondási határidőn belül kezdődjön meg a szolgáltatás teljesítése, felmondása esetén Ön köteles megtéríteni számunkra a szerződés megszűnésének időpontjáig arányosan teljesített szolgáltatásért járó összeget. Hasonlóképpen visszatérítjük az Ön által nyújtott ellenszolgáltatás azon részét, amely meghaladja az általunk nyújtott szolgáltatás ellenértékét.

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató

1. Kellékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?

Ön az Eladó hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?

Ön – választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:

Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.

Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?

Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. Használt dolog esetén ez a határidő legfeljebb egy év.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?

Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?

A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást az Eladó vállalkozás nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

2. Termékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?

Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – az 1. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?

Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?

A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy

– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy

– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Felhívom figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

3. Jótállás

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?

Hibás teljesítés esetén a 151/2003. (IX.22.) Korm. r. alapján az Eladó jótállásra köteles.

Önt milyen jogok és milyen határidőn belül illetik meg jótállás alapján?

Ön - választása szerint - az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:

Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy - végső esetben - a szerződéstől is elállhat.

Mikor mentesül a vállalkozás a jótállási kötelezettsége alól?

A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.

Felhívom a figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont Önt a jótállásból fakadó jogok az 1. és a 2. pontban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.

Adatvédelem

Köszönjük látogatását internetes oldalunkon és érdeklődését vállalkozásunk, termékeink, valamint szolgáltatásaink iránt. Cégünk elkötelezett látogatói személyes adatainak védelmében. Az adatvédelmi előírások betartása az Ön személyes adatainak szempontjából számunkra magától értetődő, és célunk, hogy oldalainkon tett látogatása biztonságos és hasznos legyen.

Adatok feldolgozása

Internetes oldalainkat személyes adatainak megadása nélkül használhatja. Amint Ön az oldalunkra lép, webszerverünk eltárolja az Ön IP-címét, az Ön által előzőleg látogatott oldalt, ill. látogatásának dátumát és időtartamát. Az így tárolt adatokat azonosításra nem használjuk fel, és garantáljuk, hogy azok kiértékelésre nem kerülnek és azokat harmadik személynek semmilyen formában nem adjuk át. Az adatokat kizárólag a weboldal fejlesztéséhez szükséges statisztikai információként tartjuk számon.

Személyes adatok gyűjtése és feldolgozása

Személyes adatai abban az esetben kerülnek feldolgozásra, ha ezeket Ön pl. regisztráció alkalmával, az oldalunkon közzétett kérdőívek kitöltésével, vagy termék - és szolgáltatás megrendeléssel kapcsolatos e-mail- ben rendelkezésünkre bocsátotta.

Ezen adatok gyűjtése és feldolgozása az Ön kifejezett hozzájárulásával történik. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja.

Személyes adatok felhasználása és továbbadása

Az Ön személyes adatait csak arra a célra használjuk fel, amire Ön számunkra rendelkezésre bocsájtotta. Személyes adatait harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk át, csak akkor, ha ehhez Ön hozzájárult vagy ezzel kapcsolatban hatósági felszólítást kapunk.

A személyes adatokat feldolgozó és használó alkalmazottaink és adott esetben a harmadik fél, az adatvédelmi törvénynek megfelelően köteles a személyes adatokkal kapcsolatban bizalmasan eljárni.

Biztonság

A GMOZERO Projekt olyan biztonsági eszközöket alkalmaz, amelyek védik a szerverünkbe kerülő adatokat a manipulációtól, rongálástól, visszaéléstől.

Adatgyűjtés - és feldolgozáskor a személyes adatok a harmadik személy általi esetleges visszaélés megelőzése érdekében kódolt formában kerülnek átvitelre.

Biztonsági intézkedéseinket a technológiai fejlődésnek megfelelően folyamatosan fejlesztjük.

Más weboldalakra mutató linkek

Oldalainkon más weboldalakra mutató linkek találhatók. Jelen adatvédemi nyilatkozat a hivatkozott oldalak kiadóira nem terjed ki. A hivatkozott oldalakon nincs behatásunk az adatvédelmi rendelkezések betartására, így az ott található információk helyességéért, aktualitásáért, tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

Kapcsolat

Felvetéseit, kérdéseit, az oldalakkal kapcsolatos problémákat az adatvédelemért felelős osztályunkkal oszthatja meg.

Az internet folyamatos fejlődése időről időre adatvédelmi nyilatkozatunk felülvizsgálatát igényli, ezért a változtatás jogát fenntartjuk.