GMOZERO® Organic teljes kiőrlésű tönköly lisztkeverék

gmozero, organic, teljes kiőrlésű, tönköly, lisztkeverékGMOZERO® Organic teljes kiőrlésű tönköly lisztkeverék
Termék súlya
Fogyasztói ár921 Ft
Kedvezmény
Ár/kg:184 Ft
Raktárról elérhető
Magyar Posta: 1.800 Ft

Összetevők: 100%-ban organikus és tanúsítottan GMO-mentes teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt.

Organikus, teljes kiőrlésű tönkölybúza-lisztkeverékünkkel bármikor megsütheti a tökéletes kenyeret. Minden lisztkeverékünkben felfedezhető a tönkölybúza különleges, mogyorós íze és a kivételesen élvezetes textúra. A hagyományos búzával ellentétben a tönkölybúzát még nem keresztezték, és nem esett át vegyi módosításokon, így még mindig éppolyan egyszerű és szívós, mint amikor először bukkant fel Európában.

Leírás

GMOZERO® - Tönkölybúza-lisztkeverékeink sokfélék, ízletesek, táplálóak és könnyen emészthetők, így tökéletes alternatívái a hagyományos búzából készülteknek. GMOZERO® Prémium organikus tönkölybúza-lisztkeverékeinkből pékáruk széles palettája süthető, beleértve kenyerek, croissant-ok, tekercsek, ropogtatnivalók és sütemények számos fajtáját.

Összetevők

100%-ban organikus és tanúsítottan GMO-mentes teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt

IgazoltanGMO-mentes
Igazoltan organikus termék(HU-ECO-01)
ISO 9001hitelesítéssel

Allergén információk

Tönkölybúzalisztből készült (glutént tartalmaz)

Átlagos tápérték adatok (100 g termékben)

Energia (KJ/Kcal)
1452/344
Zsír
2,78 g
– amelyből telített zsírsavak
0,78 g
Szénhidrát
64 g
– amelyből cukrok
3 g
Rost
8 g
Fehérje
11,6 g
0,01 g

Információk

Tárolás
A minőség tartós megőrzése érdekében használat után hajtogassa le a csomagolás tetejét, és a terméket száraz, hűvös helyen tárolja.
Minőségmegőrzési idő
6 hónap
Kiszerelés
5 kg (papírzacskó)

Minőség: Rendszeresen ellenőrizzük a terményt, hogy termékeink mindig megfeleljenek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A tönkölybúzaliszt egészséges és tápláló választás, a 21. században is fenntartható teljes kiőrlésű gabona, amely napról napra keresettebb.

Küldetésünk: A GMOZERO® gondolkodásmód és üzleti projekt egyben, amely vállalta a GMO-mentes termékek alapanyagainak termelését és védelmét, a fogyasztók és a vásárlók tájékoztatását és igazoltan GMO-mentes készítmények biztosítását.

Hitvallásunk: Mindenkit megillet a jog, hogy tudja, mi kerül az elfogyasztott ételébe, és hogy hozzáférhessen GMO-mentes élelmiszerekhez.

Garantáljuk: A GMOZERO® célja biztosítani, hogy – a szántóföldtől az asztalig – kizárólag GMO-mentes termékeket készítsünk és forgalmazzunk. Ennek érdekében a termelési lánc kritikus pontjain szigorú és folyamatos ellenőrzésnek vetjük alá nyersanyagainkat, így győződünk meg arról, hogy a GMO-fertőzöttség szintje a GMOZERO® termelési szabványainak és határértekeinek megfelel.