GMOZERO®

Társadalmi felelősségvállalás

Felelős vállalatirányítás

Vállalatunk elkötelezett a felelős vállalatirányítás mellett mind a pénzügy, mind a jogszabályok területén!

Különös figyelmet fordítunk a pontosan érthető üzemeltetési szabályozás, valamint a felelős vállalatirányítás megvalósítására mind a vállalaton belül, mind leányvállalatainknál.

 • Átlátható vállalatvezetési és adminisztratív szabályozási rendszer
 • Megfelelő és ésszerű vállalati pénzügyi vezetés
 • Vállalati társadalmi felelősségvállalás
 • A vonatkozó jogszabályok betartása

Szociálisan felelős vállalat

Alapvető követelmények önmagunk, leányvállalataink és partnereink számára:

 • munkaerő tisztelete
 • biztonságos és befogadó munkakörnyezet
 • törvénytisztelet

Vállalatunk irányelvei és normái szociális érzékenységet tükröznek. Gondoskodunk munkatársainkról és környezetünkről, emellett igyekszünk mindent elkövetni tevékenységi térségeink társadalmi és gazdasági fejlődéséért is. Alapelveink közé tartozik alkalmazottaink tiszteletben tartása. Produktív munkavégzésükhöz biztonságos és egészséges munkakörnyezetet biztosítunk.

 • Minden működési országunkban betartjuk a törvényeket, következetesen teljesítjük az állammal, a munkatársainkkal, a társadalommal, a beszállítóinkkal és összes partnerünkkel szembeni kötelezettségeinket.
 • Igyekszünk olyan vállalatokkal együttműködni, amelyek a számunkra fontos üzleti etikai alapelveket követik: egyenlő álláslehetőség, a munkaerő tisztelete, biztonságos és befogadó munkakörnyezet, törvénytisztelet, gyermekmunka kizárása, törődés a társadalommal, a környezet védelme stb.
 • Élelmiszergyártó vállalatként csak a legjobb nyersanyagokat választjuk, majd a gyártás és forgalmazás során egyaránt szigorú minőségellenőrzést végzünk. Teljes mértékben tisztában vagyunk fogyasztóink és gyermekeik iránti felelősségünkkel a korszerű fogyasztói igényeknek megfelelő, biztonságos és egészséges termékek biztosítása tekintetében.

Környezettudatosság és fenntartható fejlődés

Környezettudatos szemlélet és fenntartható, odafigyelő környezetvédelmi szabályrendszer meghonosítása

A környezettudatos szemlélet és a fenntartható, odafigyelő környezetvédelmi szabályrendszer meghonosítása társadalmi felelősségvállalásunk alapvető eleme, és vállalati magatartásunk fontos szempontja.

Jövőbe tekintő vállalatként kutatás-fejlesztés igénybevételével igyekszünk elérni céljainkat:

 • A környezettudatos munkavégzési feltételek megteremtését.
 • A természeti erőforrások ésszerű menedzsmentjének középpontba helyezését a gyártási eljárás során ökológiai lábnyomunk minimalizálása érdekében.
 • A víz, az energiahordozók, valamint a szilárd, folyékony és légnemű hulladék optimális kezelését.
 • Üzleti tevékenységünk minden szintjén élünk az újrahasznosítás lehetőségével.

Termékbiztonság és termékminőség

Szigorú minőségellenőrzési szabályokat alkalmazunk a teljes gyártási folyamatban, hogy mindenki asztalára csúcsminőségű GMO ZERO termék kerüljön!

Kompromisszumoktól mentesen csak a kapható legjobb GMO-mentes alapanyagokat használjuk, és a termékek csúcsminősége érdekében szigorú minőségellenőrzési szabályokat alkalmazunk a teljes gyártási folyamatban.

A termékek minőségét folyamatosan kiértékelik. Termékeinket a gyártósor, a csomagoló, a raktár és a termékelosztó területe mellett véletlenszerűen választott kereskedelmi egységekben is vizsgálják, hogy a minőségi ellenőrzés teljes képet szolgáltasson.

A fenti szabványok és rendszerek követelményeit betartjuk, és az intézkedések megfelelőségét és hatékonyságát folyamatosan vizsgáljuk. Célunk termékeink folyamatos fejlesztése, hogy azokat bárki bármikor fogyasztva, mindig élvezhesse.