GMOZERO®

Vállalati értékeink

Bizalom és fedhetetlenség

Fogyasztóinkkal, valamint cégen belüli és külső partnereinkkel minden esetben hosszú távú kapcsolat kialakítása a célunk, amelyet kölcsönös bizalomra, egymás iránti tiszteletre és megbecsülésre kívánunk építeni.

Minőség

A magas tápértékű termékek előállításához kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat vesszük igénybe, emellett szigorú ellenőrzési rendszert működtetünk.

Üzleti etika

A vállalat hitet tett az átláthatóság, a meritokrácia és az etikus magatartás mellett.

Innováció és folytonos fejlődés

Vállalatunk megalapítását és kialakított struktúráját maga az innováció motiválta. Kutatási és műszaki beruházásokkal gondoskodunk termékeink és munkafolyamataink folyamatos fejlesztéséről.

Társadalmi és környezetvédelmi felelősségvállalás

A fenntartható fejlődés érdekében kutatással és műszaki fejlesztéssel támogatjuk a vállalat jövőbe mutató és felelősen érzékeny magatartását a környezet és a társadalom felé.

Jogszabályi megfelelőség

Mivel vállalatunk nemzetközileg számos piacon jelen kíván lenni, különösen nagy gondot fordítunk arra, hogy az egyes országok jogszabályainak teljes mértékben megfeleljünk. Etikai kódexünk arra kötelez minket, hogy tisztességesen, társadalmi felelősséggel, az egyes államok törvényeit és vonatkozó adózási jogszabályait betartva tevékenykedjünk.